ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΡΓΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

Ξεκίνησαν να υλοποιούνται έργα 10.000.000 € που αφήσαμε πίσω μετά από δύο χρόνια εντατικής δουλειάς για τις αποκαταστάσεις από τις πλημμύρες και οδικών υποδομών.
Μετά από 2 χρόνια εντατικής δουλειάς για την εξασφάλιση των χρημάτων για την αποκατάσταση των οδών του δήμου μας από τις καταστροφές των πλημμυρών του Σεπτεμβρίου του 2018, αλλά και για έργα οδικών υποδομών, έχουμε τη χαρά να τα βλέπουμε να υλοποιούνται, έστω και με καθυστέρηση, από την πλευρά της αντιπολίτευσης.Γιατί η κάθε δημοτική αρχή κρίνεται από το έργο που αφήνει πίσω της. Χαίρομαι διότι υπήρξα συνεπής στις δεσμεύσεις μου, απέναντι στους δημότες του Δήμου Λοκρών, ως δήμαρχος.
Έχει ήδη ξεκινήσει να εκτελείται το έργο σύμφωνα με το υπ.αριθμ.Β/ΦΠΡ011οικ.722/24-2-2019 έγγραφο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με το οποίο χρηματοδοτήθηκε ο Δήμος Λοκρών με το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000 € ), “Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών τους υδραυλικών έργων του Δήμου Λοκρών, Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας που επλήγη από τη φυσική καταστροφή της 29ης και 30ης Σεπτεμβρίου 2018”.
Με αυτά χρήματα θα στρωθούν διάφοροι δρόμοι περιοχών του Δήμου Λοκρών, όπως στην Αταλάντη Οδυσσέα Ανδρούτσου και ο δρόμος προς το Κέντρο Υγείας. Στα Παλιομάγαζα, στη Σκάλα Αταλάντης, στο Μεγαπλάτανο, στην Τραγάνα, στο Κυπαρίσσι, στις Λιβανάτες, στην Αρκίτσα και βέβαια είναι σε εξέλιξη εργολαβίες για υπόλοιπα έργα που αφορούν ολόκληρο το Δήμο Λοκρών (αντιπλημμυρικά, ύδρευση, καθαρισμοί, ασφαλτοστρώσεις και αποκαταστάσεις ζημιών) περίπου 10.000.000 ευρώ. Επίσης αποκαταστάθηκαν οι ζημιές του δρόμου Κυπαρισσίου- Παλιομάγαζα και της παραλιακής οδού της Αρκίτσας.
Για την εξασφάλιση της χρηματοδότησής τους, προσπαθήσαμε πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Σημασία έχει ότι τα καταφέραμε και σήμερα εκτελούνται για το καλό των δημοτών μας.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published.