Ανακοίνωση της Α.Π.Ο. ”Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ” για την απόφαση της Ε.Π.Ο. όσο αφορά τη διακοπής-λήξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος ”Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ” μετά την απόφαση της Ε.Π.Ο. για την διακοπή-λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια, ξεχωριστά στους παίκτες, το προπονητικό team, τον φίλαθλο κόσμο, αλλά και στη διοίκηση, οι οποίοι όλοι μαζί συντέλεσαν στο να παραμείνει η ομάδας μας στην κατηγορία. Η προσπάθεια και η αγωνία για την παραμονή καθ΄ όλη τη χρονιά ήταν διαρκής εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και στέφθηκε με επιτυχία ικανοποιώντας μας όλους.
Παρότι ως νεοφώτιστοι στην κατηγορία, το εγχείρημα μας να στηριχθούμε σε ένα μείγμα νεαρών ποδοσφαιριστών του Νομού μας πέτυχε, γιατί πιστέψαμε στο μέλλον του Φθιωτικού ποδοσφαίρου. Οι νέοι αυτοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές παρά τα άτυχα λόγω έλλειψης εμπειρίας αποτελέσματα και τους τραυματισμούς κατάφεραν να διατηρήσουν την ομάδα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού αλλά και να την φτάσουν μέχρι τον 4ο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος όπου χρειάστηκε η παράταση για να έρθει ο αποκλεισμός από την Π.Α.Ε. Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μεγάλους χορηγούς μας ATLAS TAPES S.A. και SPEED MOTOR OIL Α.Ε.Β.Ε., το Δήμο Λοκρών για την όσο καλύτερη κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων που μας παρείχε καθώς και όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής μας που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ιατρό της ομάδας μας κ. Πολύμερο Νικόλαο που με γνώμονα την κοινωνική προσφορά ήταν κοντά στους αθλητές μας σε κάθε αγώνα.
Συγχαίρουμε την πρώτη ομάδα του Νομού μας Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 για την παραμονή της στην Super League 1 και την ευχαριστούμε για την σημαντική βοήθεια με τον δανεισμό ποδοσφαιριστών.
Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε την πρωταθλήτρια ομάδα Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ όπως και όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στον όμιλο μας.
Τις πρωταθλήτριες ομάδες των τοπικών κατηγοριών του Νομού μας, όλα τα αγωνιζόμενα σωματεία για την προσπάθεια, καθώς και τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Ένα ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που εκπέμπει σήμα βιωσιμότητας, αν δεν στηριχθεί από τους φορείς στην μετά COVID-19 εποχή…Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους και με ευχές να ξεπεράσουμε την δύσκολη για όλους εποχή που διανύουμε.
Tο Δ.Σ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.