Εθελοντικό καθάρισμα Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης και του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου

Αναλάβαμε ένα Δήμο με χρέη και κακή οικονομική κατάσταση. Εργαστήκαμε σκληρά για να βελτιώσουμε τα οικονομικά του Δήμου Λοκρών. Μειωσαμε μέσα από οικονομία και περιοσμό δαπανών τις οφειλές του Δήμου. Η κρίση του κορωνοϊού οδήγησε σε δραματική μείωση των εσόδων.
Το 2020 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Τα χρέη του παρελθόντος παραμένουν ως βραχνάς και η μείωση των εισπράξεων επιδεινώνουν τη δυνατότητα μας να κάνουμε πράξη όσα και όπως θα θέλαμε.
Ωστόσο, η έλλειψη χρημάτων δεν μπορεί να ανακόψει την απίστευτη θέληση μας να κάνουμε έργο και να αλλάξουμε πράγματα.
Ο εθελοντισμός και τα χέρια μας μπορούν πλάι στο όραμα μας για τον τόπο μας να λειτουργήσουν υποστηρικτικά.
Στην πορεία αυτή θέλουμε κοντά καθε Δημότη που θέλει να προσφέρει στο Δήμο του εθελοντικά.
Σήμερα κάναμε πράξη την απόφαση μας να αναδείξουμε τη σημασία του εθελοντισμού.
Ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό Μιχάλης Παπανικολάου, η Προέδρος και η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης Έλενα Κυριάκου και Μαρία Τζανακάκη, η Προέδρος του ΝΠΔΔ για την Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη Βάσω Παλαιολόγου, ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Παναγιώτης Καπουκίνης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Σαμπρίνα Τβισς, εργαζόμενοι του Δήμου και Δημότες που εργάστηκαν εθελοντικά συμμετείχαν σε κλάδευση, καθαρισμό και βάψιμο του περιβάλλοντα χώρου του Δημοτικού Ωδείου Αταλάντης και του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου, καθώς επίσης και της βρύσης Βοιδοβάτσας.
Ανάλογες δράσεις και με περισσότερα άτομα θα γίνουν και στο μέλλον εφόσον οι απαγορεύσεις λόγω κορωνοϊού αρθούν.

« 1 of 19 »

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published.